top of page

HI! IK BEN LISANNE

Al heel mijn leven ben ik gefascineerd door alles omtrent gezondheid. Ik vind het leuk om verbanden te leggen en dingen uit te pluizen. Dat is dus ook wat ik tijdens mijn werk doe. Ik help cliënten met het oplossen van hun persoonlijke gezondheidspuzzel zodat we de oorzaak van (vage) klachten vinden en deze aan kunnen pakken. 

Daarnaast word ik gelukkig van wandelen in de natuur, ontspannende massages, slapen, gezelligheid en badderen. Je hoeft me alleen niet uren in de keuken te zetten om uitgebreid te koken want ik ben meer van makkelijk, praktisch én voedzaam eten. Ook kan ik ontzettend fanatiek zijn tijdens korfbalwedstrijden maar ik vind het ook heerlijk om lekker op de bank te liggen met een leerzaam boek (over gezondheid natuurlijk) of een goede documentaire/serie. Ik ben echt een ochtendmens maar ik baal enorm als ik de gordijnen open doe en zie dat het buiten regent. De zomer is dan ook mijn favoriete seizoen, de zon, warmte en lekker veel buiten zijn vind ik heerlijk!

Benieuwd naar mijn gezondheids-story?

Liefs!

Marjoleinvanderheijdenphotography-44.jpg
Marjoleinvanderheijdenphotography-184.jpg

Door de jaren heen heb ik veel geleerd en gelezen over gezondheid, hormonen en de darmflora. Ik raak dan ook niet uitgelezen omtrent alles wat te maken heeft met het vrouwelijk lichaam. Door onze maandelijks fluctuerende cyclus werkt ons lichaam namelijk zo veel anders als dat van mannen. Naast de juiste (hormoonproof) voeding en beweging zijn onder andere ook onze slaapkwaliteit, detox-organen, stressmanagement, mindset en bijvoorbeeld mondgezondheid van essentieel belang om volledig in balans te komen.

Ondanks dat ik nooit uitgeleerd raak heb ik zelf al veel geprobeerd en toegepast in mijn eigen leefstijl. Zo ben ik mijn lichaam beter gaan leren kennen en weet ik wat het wel en niet nodig heeft om optimaal te kunnen functioneren. De laatste twee jaar ben ik dan ook bewuster gaan leren leven naar mijn cyclus. Ik (en jij waarschijnlijk ook) kan nu eenmaal niet iedere dag van de maand pieken. In bepaalde fases heb ik gewoonweg meer behoefte aan meer ontspanning en extra voedingsstoffen. Hierdoor heb ik een betere balans gevonden en sta ik krachtiger in het leven. 

'Er is ons vroeger tijdens de biologie-les zo weinig geleerd over gezondheid en alle mogelijke invloeden die we er zelf op hebben. Daarom geef ik je maar al te graag de juiste kennis!'

bottom of page