top of page

TARIEVEN

Er zijn twee verschillende opties mogelijk voor het laten afnemen van een EMB Test. Hieronder lees je uitgebreid wat je er precies voor krijgt en welk bedrag je hiervoor van je gezondheidsbankrekening mag reserveren. Je bent uiteraard altijd vrij in welk pakket je kiest. Ik ken je op voorhand natuurlijk niet dus kies er een die het beste bij je past!   

EMB TEST BASIC

Eerste consult: Intakegesprek + bloedafname (20 minuten)
Tweede consult: Bespreken testuitslag + orthomoleculair leefstijladvies (45 minuten)
Derde consult: Na twee maanden mag je me een update sturen over je voortgang via de mail. Hierop krijg je een persoonlijk antwoord met eventuele extra tips en adviezen.


Wat krijg je? 

- Online gezondheidsvragenlijst 
- Tijdens het eerste consult tips om alvast mee aan de slag te gaan
- Persoonlijk voedings-, leefstijl- en suppletieadvies aan de hand van je testuitslag
- Voorbeelden van een hormoonproof voedingsmenu
- Extra informatie die je thuis nog eens rustig door kan lezen 
- Na 2 maanden feedback/advies via de mail op je toegestuurde update 

Het is mogelijk om voor dit traject één orthomoleculair consult vergoed te krijgen als je hiervoor op de juiste manier verzekerd bent. 

Totaal prijs: €245

Dit pakket is vooral bedoeld als je minimale/milde klachten ervaart. 

EMB TEST PLUS

Eerste consult: Intakegesprek + bloedafname (30 minuten)
Tweede consult: Bespreken testuitslag + orthomoleculair leefstijladvies (60 minuten)
Derde consult: Na twee maanden mag je me een update sturen over je voortgang via de mail. Hierop krijg je een persoonlijk antwoord met eventuele extra tips en adviezen. 


Wat krijg je? 
- Online gezondheidsvragenlijst 
- Tijdens het eerste consult tips om alvast mee aan de slag te gaan
- Persoonlijk voedings-, leefstijl- en suppletieadvies aan de hand van je testuitslag 
- Voorbeelden van een hormoonproof voedingsmenu
- Extra informatie die je thuis nog eens rustig door kan lezen
- Na 2 maanden feedback/advies aan de hand van je toegestuurde update

Het is mogelijk om voor dit traject twee orthomoleculaire consulten vergoed te krijgen als je hiervoor op de juiste manier verzekerd bent. 

Totaal prijs: €270

Dit pakket is vooral bedoeld als je milde/ernstige klachten ervaart.

WERKWIJZE

Jouw voorbereiding voor het consult:

01

02

03

Nadat we een afspraak ingepland hebben, ontvang je de gezondheidsvragenlijst via de mail. Deze vragenlijst gaat over je algehele gezondheid. Denk hierbij aan voeding, leefstijl, beweging, slaap, menstruatiecyclus, etc. 

Uiterlijk 24 uur voor het eerste consult stuur je de vragenlijst naar me toe. Zorg dat je even de tijd neemt om de vragen goed en compleet te beantwoorden.

Je komt naar mijn kantoor voor het intakegesprek of we spreken elkaar online/telefonisch. Wellicht is het handig dat je iets meeneemt waarin je de tips die ik je geef, kan opschrijven. Op deze manier vergeet je niets en kan je na het consult meteen aan de slag!

VERGOEDING

Voor mijn werk als orthomoleculair therapeut ben ik aangesloten bij beroepsvereniging BATC. Hiervoor is het mogelijk om een gedeelte van de consulten vergoed te krijgen. Dit is afhankelijk van je aanvullende verzekering voor 'alternatieve geneeswijze'. Deze kosten worden (meestal) niet verrekend met je eigen risico en je hebt hiervoor geen verwijsbrief nodig van de huisarts.

Kom je bij me voor de EMB Test Basic dan ontvang je na het eerste consult één factuur die je in kan dienen bij de zorgverzekeraar. Kies je voor de EMB Test Plus dan ontvang je twee facturen die je in kan dienen bij de zorgverzekeraar (na ieder consult één). Dit omdat de EMB test zelf niet vergoed wordt maar de orthomoleculaire consulten wel. 

Let op! Je betaalt de factuur altijd eerst zelf, daarna dien je deze in voor vergoeding bij jouw zorgverzekeraar. VGZ vergoedt mijn behandelingen tot op heden nog niet.

Je bent overigens zelf verantwoordelijk voor het informeren naar vergoedingen. 

Marjoleinvanderheijdenphotography-21.jpg
Marjoleinvanderheijdenphotography-82_edited.png

WIL JE MIJN MAANDELIJKSE NIEUWSBRIEF ONTVANGEN?

MELD JE HIERONDER AAN!

bottom of page